keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Halvat sukat

Tiedättekös mikä on kyllä yks suurimpia iloja maailmassa? No se on uudet sukat! Ne on niin pehmeet ja ihanat. Uusien sukkien kanssa tekee mieli istahtaa johonkin, että voi vaan heilutella niitä jalkojaan niissä sukissaan ja olla onnellinen. Ja oon kyllä sitä mieltä, että ei ne hassummat oo vielä parin pesunkaan jälkeen. Vasta sitten kun niihin hionnu runsaasti ja ne on pitäny pestä jo useemman kertaa, niin ne tulee koppuraiseks. Mutta kun ei oikein raaskis heittää sukkia pois vaan siks, että ne on vähän korput.

Mut tästähän voidaan tehdä sellanen johtopäätös, että jos tykkää uusista sukista, niin kannattaakin ostaa halpoja ja vähemmän kestäviä, niin saa useemmin uusia. Mää noudatan tätä viisautta ja ammennan itselleni riemua monta kertaa vuodessa. On se vaan niin hauska tunne kun on ihan uutukaiset töppöset jaloissa.

Saattaa kyllä olla, että ne kalliimmat sukat pysyis pitempään uudenverosina. Mutta en usko. Eihän nyt sukka vaan voi tuntua enää uudelta muutaman pesun jälkeen. Ärsyttäis sit vaan, kun ne olis jo kovat ja epämukavat, mutta ei millään menis rikki. Paljon kivampaa on, kun voi aina oikein odottaa, että koska tulee reikiä. Ja lopulta kun reikä tulee, niin voi ostaa uudet ja nauraa ääneen.

2 kommenttia:

  1. Mää ostan aina sukkani Tullintorin sukkumyymälästä kakkoslaatusina. Viiret vitosella.

    VastaaPoista
  2. Onks ne yhtä pehmeitä kummiski, vaikka kakkoslaatusia ovatki?

    VastaaPoista

No kerro.