torstai 17. toukokuuta 2012

Hotelliyö

Mää oon täällä jo hehkuttanu sängyn ihanuutta, mut nyt annan vielä täysin ansaittua palstatilaa pelkästään patjalle. Siis patja. Se on ihmisen paikka se. Se on pehmee, lämmin, kutsuva ja ihana. Siihen vaan tekee mieli köllähtää.

Tässä taannoin oli yövieraita kylässä, ja niille sitten tietysti levitettiin pari patjaa olkkarin lattialle. Eikä ollu tosiaan mikään erityinen kiire niitä siivota siitä pois. Ei nimittäin seuraavaan viikkoon taidettu käyttää sohvaa ollenkaan, kun maattiin vaan patjoilla lattialla! Nimenomaan pelkästään lattialla olevissa patjoissa on sitä jotain. Siinä tuntee ittensä niin onnelliseks ja huolettomaks.

Oli niistä patjoista muuhunkin. Mää oon opiskelija, kuten siippanikin, eikä meillä oo kauheesti varaa käydä ikinä missään. Niin yks ilta todettiin, että haetaanpas sängystä peitot ja tyynyt ja mennään olkkarin lattialle lomailemaan. Ja kyllähän se ihan erilaiselta tuntu siinä nukkua. Ei tarvittu kun ihan hirvee määrä mielikuvitusta, niin oli hotelliyö valmis, ihan ilmaseks. Häh hää vaan Cumulukset ja muut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

No kerro.