lauantai 5. toukokuuta 2012

Se loppuaika kuusta

Tää on nyt naisille suunnattu kirjotus. Vaikka epäilemättä tätä blogia lukee myös tuhannet miehet. Niin että kun on SE aika kuusta, niin useimmat meistä kärsii ainakin jonkunlaisista kivuista. Jotkut selviää pienellä kipristelyllä, mut toiset makaa kippurassa kaks päivää ihan tuskissaan, kun maha ja selkä ja jalat ja vaikka mikä sattuu niin ettei pahemmasta väliä. Ja voi sitä manaamisen ja kiroilun määrää.

Niin, tää on taas näitä pieniä juttuja, jotka muistaa vasta sitten kun ne menettää. Mut mää ainaki uhraan välillä sillon muina aikoina pienen hetken sille ajatukselle, että kuin mukavaa onkaan, kun ei oo menkkakipuja. Ne on ihan jäätävän inhottavia, mut onneks niitä on vaan pari päivää kuussa. Kuitenkin lähemmäs kolmekymmentä kivutonta päivää kuussa siis, ainakin menkkakipujen osalta. Nautitaan niistä.

Mutta sillon kun ne kivut taas tulee, niin saakin kiroilla!

2 kommenttia:

  1. No johan osasit aiheen valita! Meinaan kun tarkemmin rupesin miättimään, niin tajusin et tännään on tasan vuasi mun edellisistä menkoista. Tässäpä siis mukava tiadonjyvä kaikelle kansalle julkisesti jaettavaks. Mulla on takana vuasi menkatonta elämää, juhlanpaikka siis!

    VastaaPoista
  2. Sovitaan, et tää oli kunniakirjotus sun menkattomuuden vuosipäivälle. Kyl sen on ehdottomasti pienien kekkerien aihe.

    VastaaPoista

No kerro.